…ha a szépség nem elég

A L’azour Home három éve indult startup vállalkozásként Pécsett, azóta fiatalos lendületéből és családias légköréből ihletet merítve folyamatosan növekszik és bővül. Legfontosabb célkitűzésünk, hogy új perspektívába helyezve élménnyé tegyük a bútorvásárlást.

Egy lakást könnyű berendezni, azonban harmonikus otthont teremteni óriási kihívás. Fontos szempont a komfort, a minőség és az esztétikum, de az összhatás akkor lesz teljes, ha a képletből nem hiányzik a boldog bútortulajdonos sem. Ehhez hitünk szerint el kell szakadni a személytelen értékesítéstől, és segíteni kell, hogy a lakásból valódi otthon válhasson.

TELJESÍTJÜK A KÉRÉSED Tudjuk, hogy a lakberendezés időigényes és összetett feladat még a profiknak is. Emiatt nálunk a döntés folyamata minden pontban az egyedi igényekhez igazodik. Szeretnénk elkerülni, hogy a tökéletes bútor kiválasztása teher legyen, ezért igyekszünk kiküszöbölni minden felmerülő akadályt.

 NYITOTTAK VAGYUNK Hozzánk nem kell egy fárasztó nap után a munkahelyről rohanni vagy kötelező jelleggel a hétvégéből értékes időt szánni a nézelődésre. Telefonon, online vagy személyre szabottan, előre egyeztetett időpontban várjuk az érdeklődőket személyes konzultációra a hét minden napján.

 MINDENBEN SEGÍTÜNK Rugalmasan kezeljük az egyedi kéréseket is, legyen szó a kiszállítás dátumáról, a kiszemelt bútort ábrázoló további fotókról, raktározásról, többszöri egyeztetésről, valamint mennyiségi kedvezményt és országos házhoz szállítást is biztosítunk.

 A STÍLUSUNKRÓL A L’azour Home karakteres formavilágú termékei elsősorban fa, fém, bársony és bőr felhasználásával készülnek. Bútoraink a minőségi elvárásokhoz illően klasszikus és modern terekben is tökéletes harmóniát teremtenek. A tömörfát és fémet előszeretettel használó loft és skandináv stílus mellett a luxust idéző arc deco, a bársonyos glamour, de a modern stílus szerelmesei is kedvükre válogathatnak.

Büszkék vagyunk rá, hogy a L’azour Home a különleges bútorok mellett emberközeli atmoszférát teremtve járult hozzá megannyi csodálatos otthonhoz.